Boundless Airfares

Uw onafhankelijke airbroker

Onze troeven

Welkom bij Boundless!

Boundless onderhandelt voortdurend met alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen om de beste ticketprijzen aan te bieden. Deze wekelijkse promo’s vindt u in een uitgebreid overzicht op deze website.
Op boundless.be kan u als reisagent of touroperator met een domiciliëringsopdracht zélf online de beste vliegpromoties boeken voor uw klant.

 

We bieden voordelige ticket fees voor reisagenten en touroperators en voor de meeste luchtvaartmaatschappijen zijn er zelfs geen ticket fees. Voor een persoonlijke opvolging van uw dossiers zetten we een toegewijd team van accountmanagers in. Zij fungeren ook als kenniscentrum dat de laatste ontwikkelingen in de sector en op het gebied van technologie op de voet volgt.


Al meer dan 25 jaar is Boundless thuis in de luchtvaartsector. We kennen de mogelijkheden én de valkuilen. We weten welke koers de luchtvaartmaatschappijen varen en hoe erop in te spelen als die plots van richting verandert. En bovendien zijn we Belgisch en onafhankelijk: onze werking is flexibel en volledig op maat van de Belgische markt.


Bedenk wat u met uw tijd kan doen als een betrouwbare partner uw business op verschillende manieren vergemakkelijkt. U zou een nog betere klantenservice kunnen bieden en zo de meerwaarde van de reisagent of touroperator bij elk dossier bewijzen, met verve. Waardoor uw tevreden klant ook voor zijn volgende reisplannen bij u komt aankloppen.

Aanmelden

Ben je zeker dat je deze reiziger wil verwijderen?

Nee